Ny installationsmulighed for NORNA ARC-serien

Vi er glade for at annoncere en ny installationsmetode til vores elegante ARC-serie – “Robinia i jord.”

Selvom det er standarden for de fleste af vores legeredskaber, er dette nyt for ARC-serien. Vi introducerer denne installationsmetode for at tilbyde en mere økonomisk mulighed for vores high-end ARC-serie. Spar mellem 8-21% på prisen i forhold til nedstøbning (Støbebeslag), se fx SUN ARC 1 (Husk at logge ind for at se priser).

Du har stadig muligheden for at vælge mellem støbebeslag og overflademontage til dine installationer, hvilket giver yderligere fleksibilitet.

Elegance i urban leg

Vores brochure er blevet opdateret og er nu tilgængelig som PDF til download. Besøg vores NORNA ARC-side for at udforske alt, hvad ARC-serien har at tilbyde fra dets enkle, elegante design til dets høje legeværdi i urbane miljøer.

Forespørg på materiale, herunder renderinger, tegninger,installationsvejledninger og datablade. Hold dig opdateret med det seneste indhold, så du kan udvikle legeområder i byen med elegance og fleksibilitet fra NORNA ARC.

Følgende 5 legeredskaber har den komplette dokumentation

På anmodning er vi klar til at forberede dokumentation for øvrige legeredskaber i serien med “Robinia i jord” installationsmuligheden.