Bestyrelsesformand Claus Juul i finalen til "Bedste Bestyrelse"

Vi er stolte af at Norna Playgrounds’ bestyrelsesformand, Claus Juul, er blandt de tre finalister til prisen for “Bedste Bestyrelse” for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

I de sidste to måneder har Claus gennemgået flere evalueringer af SMV Organisationen, som har fremhævet hans faglige kompetencer og lederevner.

Under Claus Juuls ledelse har bestyrelsen spillet en central rolle i at forme og udføre virksomhedens strategi, samtidig med at styrke båndene mellem virksomhedens ledelse og dens grundlæggende ejerkreds i Brædstrup. Claus har succesfuldt integreret ny ekspertise fra andre dele af dansk erhvervsliv og indført nye metoder og værktøjer, der typisk ses i større virksomheder.

Under Claus’ ledelse har vi set betydelige fremskridt i bæredygtighedsinitiativer, herunder modulær opbygning af produkter og emballage med reduceret CO2-aftryk, samt fokus på medarbejderne, herunder ansættelse af medarbejdere i skånejobs.

Prisen uddeles den 16. maj 2024. Hjælp os med at sikre sejren for Claus og hele Norna Playgrounds teamet ved at stemme senest den 8. maj. Send en SMS med teksten “BESTYRELSE 3” til 1245.

For mere information om Claus’ indsatser og nomineringen på https://aaretssmv.dk/

Om initiativet og prisen

Prisen ‘Årets SMV’ er initieret af bestyrelsesnetværket Asnet og hylder ildsjælene bag de små og mellemstore virksomheder.

Med prisen ”Årets SMV – Bestyrelse” anerkendes en hel bestyrelse, en formand eller et bestyrelsesmedlem for deres evne til at drive positiv udvikling og vækst gennem indsigt og kompetencer i forhold til både topledelse og virksomhedens behov.

Norna Playgrounds’ bestyrelsesformand Claus Juul er nomineret i kategorien ”Bedste Bestyrelse” blandt små og mellemstore virksomheder (SMV) i Danmark. Se mere på https://aaretssmv.dk/

Claus Stagaard Juul, bestyrelsesformand,
Norna Playgrounds

Stem på Claus senest 8. maj 2024.

Send en SMS med teksten
BESTYRELSE 3 til 1245