Naturlige legeredskaber

NORNA PLAYGROUNDS er en nordisk service- og produktionsvirksomhed med speciale i at designe, producere og levere naturlegeredskaber og legepladsløsninger til børn i alle aldre.

I tæt samarbejde med vores partnere leverer vi naturlegepladser af høj kvalitet til det meste af verden. Fri leg er et vigtigt element i børns udvikling. Vi fokuserer derfor på udvikling af naturlegeredskaber, der stimulerer børns evner til fri, naturlig og ubegrænset leg.

NORNA PLAYGROUNDS produkter er kendetegnet ved design og produktion med fokus på kvalitet. Vi investerer løbende i udviklingen af vores fabrik, teknologier og processer for at sikre levering af de allerbedste produkter og løsninger på markedet. Bæredygtighed er vigtig for NORNA PLAYGROUNDS, og vi arbejder aktivt på at nedbringe vores miljøaftryk gennem hele værdikæden. Vores fabrik er FSC® certificeret og vi anvender udelukkende FSC® certificeret træ i vores produkter. På produkternes vej til kunden prioriterer vi også at mindske vores klima- og miljømæssige aftryk gennem vores SMART PACKING-system, som bidrager til en reduktion i CO2-belastning og minimerer fragtudgifter.

Med SMART ROBINIA® har NORNA PLAYGROUNDS udviklet et unikt modulært forboringssystem til robiniatræ. SMART ROBINIA® sikrer nem og korrekt installation af vores redskaber med få værktøjer. SMART ROBINIA® er desuden kundens garanti for adgang til let udskiftelige reservedele.

Vores vision er, at det skal være en god oplevelse at erhverve sig en NORNA PLAYGROUNDS løsning. Derfor har vi kontinuerligt fokus på udvikling af vores Service- og Supportcenter. Som samarbejdspartner får I service og support fra idé til levering for at sikre, at I har den bedste og mest professionelle partner i ryggen. Vi er eksperter i naturlegeredskaber og er bl.a. kendt for vores korte svar- og leveringstider.

DESIGNED FOR SUSTAINABLE AND CREATIVE PLAY