Naturlige legeredskaber

NORNA PLAYGROUNDS er en nordisk service- og produktionsvirksomhed med speciale i at designe, producere og levere naturlegeredskaber og legepladsløsninger til børn i alle aldre.

I tæt samarbejde med vores partnere leverer vi produkter af høj bæredygtig kvalitet i det meste af verden. Fri leg er et vigtigt element i børns udvikling. Vi fokuserer derfor på udvikling af legeredskaber, der stimulerer børns evner til fri, naturlig og ubegrænset leg.

NORNA PLAYGROUNDS produkter er kendetegnet ved bæredygtigt design og produktion. Vi har kontinuerligt fokus på investering i og udvikling af vores fabrik, teknologier og processer for at sikre levering af de allerbedste produkter og løsninger på markedet. Bæredygtighed er et varemærke for NORNA PLAYGROUNDS, og vi arbejder dedikeret for at nedsætte vores miljøaftryk gennem hele værdikæden. Vores fabrik er FSC® certificeret og vi anvender udelukkende FSC® certificeret træ i vores produkter. På produkternes vej til kunden tænker vi også i bæredygtighed gennem vores SMART PACKING system, som er med til at nedsætte vores CO2 belastning og minimere fragtudgifter.

Med SMART ROBINIA® har NORNA PLAYGROUNDS udviklet et unikt modulært forboringssystem til Robiniatræ. SMART ROBINIA® sikrer nem og korrekt installation af vores redskaber med få værktøjer. SMART ROBINIA® er desuden kundens garanti for adgang til let udskiftelige reservedele.

Vores vision er, at det skal være en god oplevelse at erhverve sig en NORNA PLAYGROUNDS løsning. Derfor har vi kontinuerligt fokus på udvikling af vores Service- og Supportcenter. Som samarbejdspartner får I service og support fra idé til levering for at sikre, at I har den bedste og mest professionelle partner i ryggen. Vi er eksperter i naturlegepladser og er bl.a. kendt for vores korte svar- og leveringstider.

DESIGNED FOR SUSTAINABLE AND CREATIVE PLAY