Sikkerhed, standarder og TÜV-certificeringer

Legeredskaberne fra NORNA PLAYGROUNDS designes og produceres i henhold til EN 1176-standarden. For hvert redskab oplyses faldhøjde, faldområde og mindsterum, så det korrekte faldunderlag kan beregnes i henhold til EN 1177.

Alle Natur Fitness-redskaber er designet og produceret i henhold til EN 16630-standarden. Fitnessserien som er designet i samarbejde med Denfit, er uafhængigt certificeret til at opfylde EN 16630-standarderne.

NORNA PLAYGROUNDS har egne certificerede interne legepladsinspektører, der vurderer legeredskaberne i forbindelse med udvikling og produktion.

Størstedelen af NORNA PLAYGROUNDS’ redskaber er uafhængigt certificerede af TÜV SÜD. For TÜV-certificerede redskaber kan certifikatet hentes via TÜV-logoet på vores hjemmeside. Redskaber med et gyldigt TÜV-certifikat er også WAS-godkendt i overensstemmelse med hollandsk lov.

NORNA PLAYGROUNDS’ produktion er TÜV-certificeret, hvilket sikrer, at vores processer og kvalitetsstandarder er opdaterede. Rutineinspektioner udføres af TÜV SÜD.  Se TÜV certifikat

En sikker naturlegeplads

Alle NORNA PLAYGROUNDS’ natur legeredskaber følger gældende standarder.  For at opnå en sikker legeplads kræves det dog, at en erfaren montør installerer redskaberne korrekt efter NORNA PLAYGROUNDS installationsvejledninger*. Ejere eller driftsansvarlige skal desuden udføre de nødvendige inspektioner og vedligeholdelse. NORNA PLAYGROUNDS tilbyder vejledninger til inspektion og vedligeholdelse, herunder inspektionsskabeloner. Download ”Til ejeren”.

* Hvis installationen ikke er udført i henhold til vejledningen, frafalder garantien.

SMART ROBINIA® bidrager til sikkerheden

NORNA PLAYGROUNDS har udviklet en unik teknik til forboring af robiniatræ kaldet “Smart Robinia®”. Denne teknik sikrer korrekt installation i henhold til EN 1176-standarden og eliminerer risikoen for forkert montering af redskabet. Læs mere om konceptet SMART ROBINIA®.

TÜV SÜD

TÜV SÜD Product Service GmbH er en fuldt akkrediteret europæisk test- og certificeringsorganisation. TÜV SÜD er førende inden for test og certificering af legepladsudstyr og certificerer ca. 90% af alle legeredskaber i Europa. Et TÜV-certifikat giver derfor den bedst mulige sikkerhed for, at redskabet opfylder gældende standarder. Gå til TÜV SÜDs certifikat søgemaskine.