NORNA BASIC - UDFORDRING OG SJOV I BALANCE

NORNA BASIC er en serie af enkle balance- og klatreredskaber af høj kvalitet, der er designet med et klart koncept i tankerne: at skabe sikre, sjove og udfordrende legeoplevelser med en faldhøjde på under 1 meter. Dette betyder, at der typisk ikke er behov for andet faldunderlag end veletableret græs, hvilket gør installationen nemmere og mere økonomisk.

Kvalitet og bæredygtighed

Alle redskaber i NORNA BASIC-serien er fremstillet af højkvalitets FSC®-certificerede robiniatræ og kernefyr. Alle redskaberne i denne serie er baseret på Ø10/12 cm stammer. Hvilket gør dem til et godt økonomisk alternativ, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Nem installation

Redskaberne er forboret efter vores unikke SMART ROBINIA® forboringssystem, hvilket sikrer en hurtig og problemfri installation uden behov for specialværktøj. Med det præfabrikerede design, hvor alle stolper er forborede, net er monterede og alle samlinger er tilpassede på forhånd, er monteringen hurtig og uden besvær.

Sikkerhed

Alle redskaberne er fremstillet i overensstemmelse med sikkerhedskravene i DS/EN1176 standarden. Derudover er alle de enkeltstående legeredskaber i BASIC-serien TÜV-certificerede.

Udfordring og sjov i balance

NORNA BASIC-serien omfatter en række forskellige naturlegeredskaber, herunder balance- og klatreredskaber, balance-, motorik- og klatrebaner, en sansehave, inventar til uderum og hængekøjer. Alt designet til at give børnene en sjov og udfordrende legeoplevelse, hvor fri leg og fantasi udfolder sig, samtidig med at børnene udvikler deres fysiske og sociale færdigheder.