En blanding af leg, læring og udendørsliv

Gå på opdagelse i et stort udvalg af solsejlssystemer, skure og hytter, og kombiner dem med borde og bænke for at skabe indbydende rum til enhver aktivitet – fra livlig leg til afslapning.

Genveje til indhold på siden
SOLSEJL   I   HÆNGEKØJER   I   INVENTAR TIL UDERUM   I   UDERUM   I   SANSELEG

FLEKSIBEL OG SIKKER

Fleksibel beskyttelse under solen

Solens stråler beriger vores udendørsliv, men beskyttelse mod dens UV-stråler er vigtig. Med NORNA SOLSEJLSSYSTEMER og SOLSEJL, skabes et alsidigt skyggefuldt uderum.

I modsætning til en hytte giver solsejl en grad af fleksibilitet og de kan flyttes for at kaste skygge over legeområder, siddeområder eller hvor solen end måtte nå. De tilbyder et sikkert, komfortabelt og smukt rum, der inviterer til at blive udenfor, beskyttet mod solens intensitet.

AFSLAPNING

Balance og hyggeligt samvær

Hængekøjer er altid et efterstræbt element i uderummet, de tilbyder en unik blanding af afslapning, social interaktion og legende energi.

Hængekøjesystemerne er designet til at fremme områder med ro og kammeratskab, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse hvis der skal skabes et fredeligt sted eller et hyggeligt hjørne til samvær.

Ved at etablere afstand mellem hængekøjerne kan man skabe en sjov tumlezone der inviterer til mere dynamisk leg.

KOMFORT MØDER FUNKTIONALITET

Forbedre udendørsoplevelsen

Optimere uderummet så det bliver et alsidigt område, hvor komfort møder funktionalitet. Fra bænke, der indbyder til refleksion og afslapning, til skoleborde designet til undervisning i det fri. Hvert møbel er med til at skabe et uderum som er både indbydende og praktisk.

Uanset om det er til uddannelsesformål, kreative projekter eller sociale sammenkomster, imødekommer møblerne alle udendørs behov. De blender ind i naturen og forbedre udtrykket og funktionaliteten i uderummet.

IKKE KUN TIL LEG

Transformere uderummet

Dyk ned i udvalget af skure, hytter, huse og endda scener. Uanset om der skal være festlige sammenkomster, afholdes undervisning udenfor eller rum til et stille tilflugtssted, vil bygninger optimere et udendørsmiljø.

Udvalget af huse og hytter mm står i harmoni med naturen og tilbyder en god blanding af komfort og funktionalitet, hvilket sikrer, at udendørsarealet bliver et område man kan opholde sig i og nyde året rundt.

ENGAGER ALLE SANSER

Berig udendørsrummet

Berig uderummet og inviter til opdagelse og skønhed der engagerer alle sanser. Fra plante- og blomsterkasser, der inviterer til havearbejde til pergolaer, der indrammer rum, hvert element komplimenterer det overordnede udseende og funktionalitet i et udendørsmiljø.

Disse tilføjelser skaber ikke kun indbydende rum; de tilbyder også undervisningsmuligheder i løbet af året.