NORNA PLAYGROUNDS A/S SOM ARBEJDSPLADS

NORNA PLAYGROUNDS har modtaget CSR mærket

CSR mærket er en anerkendelse af, at vores virksomhed medvirker til at skabe arbejdsglæde. Bl.a. Ved at tage socialt ansvar, i forhold til mennesker, der har stået udenfor arbejdsmarkedet. Vi har været med til at skabe et netværk og en arbejdsplads, hvor disse mennesker kan tilegne sig kunnen og brugbar viden for vores branche. Vi er på den måde også med til at styrke rekrutteringsgrundlaget for vores branche.

Vi har sikret at ledige, der før stod udenfor, er blevet inviteret ind. Til et job, til et fællesskab og til en hverdag med forventninger og respekt.

Det er vigtigt for os at skabe gode og trygge rammer for alle vores ansatte, at skabe arbejdsglæde fordi vi mener at det i høj grad skaber vindere. Ved at tage det sociale ansvar vinder både arbejdstageren, samfundet, vores virksomhed og branchen som hele.

Vi er stolte af at have en arbejdsplads hvor der lægges vægt på almenmenneskelige værdier og fælles socialt ansvar. Det gør en forskel for det enkelte menneske men vi ved, at det også ruster arbejdskraften til et bæredygtigt arbejdsmarked.